Tarinan keskiössä on teini-ikäinen Emi, joka yrittää ymmärtää pirstaleista muistiaan. Käsikirjoitus pohjaa laajaan haastattelumateriaaliin, tutkimustietoon sekä Enna Airikin lastenkirjaan Korppipäinen mies.
Yläkouluikäisille, 2.asteen oppilaille ja aikuisille suunnattu esitys käsittelee alaikäiseen kohdistuvan häirinnän ja seksuaaliväkivallan tunnistamista ja grooming-ilmiöön puuttumista. Näytelmän loppuratkaisu ruokkii toivoa: Vaikeastakin on mahdollista toipua eikä ketään jätetä yksin. Esitykseen kuuluu sekä ennakkomateriaalit että purkutyöpaja.
Keskihannun käsikirjoittama ja esittämä näyttämö-soolo yhdistää perinteiseen teatterikerrontaan mm. tanssivideota sekä nukketeatteria. Lavasteena toimii suuri, projisointikankaasta valmistettu kupoli, jolle heijastetut videoanimaatiot sekä teosta varten sävelletty musiikki syventävät tunnelmaa. Esityksen on ohjannut palkittu nukketeatteritaiteilija Merja Pöyhönen, sävellykset on Henri Kivistön ja animaatiot Kristina Laineen käsialaa. Enna Airikin lastenkirjan kuvitusta mukaileva näyttämömaailma puvu-stuksineen on Tytti Niemisen ja korppinuken on rakentanut Maija Westerholm.
Ikäsuositus: 13v+
Kesto: 75 min
Kieli: Suomi
Liput: 8-15€
Käsikirjoitus, esiintyminen: Kati Keskihannu
Ohjaus: Merja Pöyhönen
Sävellys ja äänisuunnittelu: Henri Kivistö
Projisoinnit, animaatiot: Kristina Laine
Lavastus, puvustus, tarpeisto, naamio: Tytti Nieminen
Nukenrakennus: Maija Westerholm
Tanssija videolla: Jouni Järvenpää
Tuotanto: Kuroa Kollektiivi
Esitystä ovat tukeneet Suomen Kulttuurirahasto, Taike ja Kansan Sivistysrahasto.